JONGEREN EN GEDRAG
ONLINE TOOLS VOOR IEDEREEN DIE MET JONGEREN WERKT


Jongeren en Gedrag is het online portaal voor professionals die met jongeren werken. Via dit portaal bieden wij jou praktische digitale tools, waarmee je laagdrempelig inzicht krijgt in verschillende aspecten van gedrag bij jongeren. Met de beschikbare instrumenten breng je bijvoorbeeld beroepsinteresse, persoonlijkheid en de bijbehorende talenten, valkuilen, kwaliteiten en leerdoelen van jongeren in kaart, maar ook onderwerpen als de belevingswereld en mentale belastbaarheid. Wij doen dit door online vragenlijsten (e-assessments) aan te bieden.

De verschillende instrumenten zijn allemaal gebaseerd op een praktische, wetenschappelijk onderbouwde methodiek om op objectieve wijze snel tot de kern te komen. Op basis daarvan kan bijvoorbeeld een plan van aanpak gemaakt worden om de jongere op een effectieve en methodische wijze te begeleiden. Hierbij geven wij in de rapportages praktische handvatten om jongeren te begeleiden bij bijvoorbeeld het maken van een weloverwogen studiekeuze en helpen we jou vorm te geven aan op het individu afgestemde begeleiding en te ontdekken wat de talenten en ontwikkelpunten zijn van een jongere. Ook kun jij als begeleider of opvoeder zelf een kijkje in de spiegel nemen en jouw persoonlijke begeleidingsstijl, kwaliteiten en valkuilen ontdekken.

 
“Wij faciliteren methodisch "het gesprek" MET jongeren door gedrag laagdrempelig inzichtelijk te maken.”
 

Makkelijk & snel
Via dit portaal kun jij makkelijk en snel, zonder een abonnement of licentie af te sluiten, direct instrumenten bestellen en deze betalen via iDeal of op factuur. Je kunt de jongere direct een uitnodiging sturen voor het maken van de vragenlijst. Deze wordt door de jongere online, en desgewenst in zijn eigen omgeving, gemaakt, en jij ontvangt het rapport in jouw persoonlijke omgeving op het portaal. Alle rapportages overzichtelijk bij elkaar.
 
Ondersteuning in het lezen van de rapportage 
Al onze rapportages zijn eenvoudig te lezen en te begrijpen. Elk onderdeel wordt voorzien van een duidelijke schriftelijke toelichting. Mocht je echter zelfstandig meer de diepte in willen gaan met het rapport en de grafische weergaves zelf willen lezen en interpreteren, dan kun jij je inschrijven voor één van onze trainingen  of workshops. Ontdek onze trainingen en workshops.