Abonnementen
Snel en voordeligMaak jij regelmatig gebruik van de producten en instrumenten op dit portaal, dan kan het voordeliger zijn om een jaarabonnement af te sluiten. Dit kan zelfs oplopen tot een kleine 30% korting per instrument en zelfs tot 50% korting voor de uitgebreide varianten zoals EducatieMeter, ProWijzer en WerkWijzer, wanneer je opgeleid en gecertificeerd bent. Voor onderwijsinstellingen kennen we zelfs extra voordelige abonnementen!

Ook als je met meerdere collega’s met de instrumenten uit onze methodiek werkt heeft het afsluiten van een abonnement voordelen; zo kun je één persoonlijke omgeving voor jullie organisatie delen, waarin de verschillende uitslagen beheerd kunnen worden. Ook bieden we de mogelijkheid om een testwebsite in te richten in de huisstijl van jouw organisatie.

Ten slotte is het ook mogelijk om je als (zelfstandige) professional te laten opleiden om zelfstandig te kunnen en mogen werken met de uitgebreide varianten EducatieMeter, ProWijzer en WerkWijzer. Hierdoor kunnen deze instrumenten voor een gereduceerd tarief worden afgenomen. Ontdek onze trainingen en workshops via DilemmaAcademie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier ons portfolio met abonnementstarieven aan.   

Heb je vragen of wil je meer weten over certificering of het afsluiten van een abonnement voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

T. 038 45 33 925
E. info@DilemmaGroep.nl